Huomaathan, että käytämme sivustollamme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää evästekäytännöistämme.

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterin nimi: Luottotietopalvelu


Rekisterinpitäjä:

Intrum Justitia Oy Y-tunnus 1470246-8

Hitsaajankatu 20, 00810 Helsinki

Puhelin: 09 2291 1660

Faksi: 09 2291 1715

Sähköposti: asiakaspalvelu@intrum.com


Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterissä olevia henkilötietoja käsitellään luottosuositusten teossa. Henkilötietojen käsittely perustuu toimeksiantajan valtuutukseen.


Rekisterin tietosisältö

Järjestelmään tallennetaan seuraavat tiedot: Rekisteröidyn nimi, henkilötunnus, osoite, puhelinnumero sekä muut toimeksiantajan tai rekisteröidyn ilmoittamat yksilöintitiedot sekä viranomaisilta ja julkisista rekistereistä saatavia tietoja, kuten julkiset luottotiedot.

Rekisteriin tallennetaan myös asiakaspalvelun kanssa käydyt puhelinkeskustelut. Tallenteita käsitellään asiakaspalvelun kehittämiseksi sekä asiakastapahtumien varmistamiseksi.


Säännönmukaiset tietolähteet

  • Toimeksiantajan ilmoittamat luottosuositukseen ja luotonvalvontaan liittyvät tiedot.
  • Rekisteröidyn itsensä ilmoittamat tiedot.
  • Luottotietoyhtiöiden rekistereistä saatavat tiedot.
  • Viranomaisilta saatavat tiedot

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Henkilötietoja voidaan siirtää muille konserniyhtiöille Euroopan Unionin sisällä. Henkilötietoja ei siirretä eikä luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.


Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteriin merkityt tiedot ovat luottamuksellisia ja niitä pääsevät käsittelemään ainoastaan ne henkilöt, joiden työtehtäviin tietojen käsittely nimenomaisesti kuuluu. Henkilökunta on sitoutunut pitämään salassa työtehtäviä hoitaessaan saamansa ja käsittelemänsä tiedot. Yrityksen toimitiloissa on valvonta- ja hälytysjärjestelmä.

Rekisterin käyttäminen edellyttää käyttäjätunnusta ja salasanaa. Rekisteristä otetaan säännöllisin väliajoin varmuuskopiot ja se on suojattu erilaisin teknisin suojamekanismein ulkopuoliselta ja asiattomalta käsittelyltä.


Tarkastusoikeus ja tiedon korjaamispyyntö

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkistaa, mitä tietoja hänestä on talletettu henkilörekisteriin.

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia henkilörekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista.

Henkilötunnuksen sisältävä tarkastus- tai korjauspyyntö tulee toimittaa omakätisesti allekirjoitettuna osoitteella:

Intrum Justitia Oy

Y-tunnus: 1470246-8

Osoite: Hitsaajankatu 20, 00810 Helsinki

Puhelin: 09 2291 1888

Faksi: 09 2291 1715

Sähköposti: asiakaspalvelu@intrum.com

Pyynnön liitteenä tulee toimittaa kopio allekirjoituksen sisältävästä henkilöllisyystodistuksesta.

Kaikissa henkilötietojen käsittelyyn liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä rekisterinpitäjään yllämainitun posti- tai sähköpostiosoitteen kautta.